Gena01.com Forum
November 23, 2017, 12:37:05 am *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Tags Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Replace function returns "Search String Not Found"  (Read 14683 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
hugh_m
Newbie
*
Posts: 1


« on: September 23, 2003, 08:12:58 pm »

I really love this program. Recently I upgraded to the latest version 1.4.2. Suddenly, the Replace function is not working anymore. Instead I get a "Search String Not Found!" message box. Even when I tried a simple Replace of the character 'a' using 'abc' as search string, I still get this message.

In any case, the Find and Replace All functions work as normal.

Thanks.
Logged
therube
Full Member
***
Posts: 118



« Reply #1 on: September 23, 2003, 09:38:58 pm »

A quick check confirms some sort of bug.  Not every time though.  Replaced the first instance, then message "Search String Not Found!".  Then replace some more times & then message pops up again.

Win2K. 1.42.  Just using the "Replace" tab (not Replace All).  Match word/case not selected.
Logged
laserlight
Newbie
*
Posts: 32



WWW
« Reply #2 on: September 25, 2003, 03:00:17 am »

Yes, I have this problem with win98 2nd ed. as well.

The bug appears everytime, didnt notice it earlier as I was using replace all, not replace.
Logged
Tags:
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines | Sitemap Valid XHTML 1.0! Valid CSS!